DEVOTIO UITVAARTVERZORGING

 

      085 1304584

 

Graag stellen wij ons aan u voor.

 

Mijn naam is Alies, ik ben geboren op 15 april 1970, opgegroeid en woonachtig in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd met Ronald en trotse moeder van 2 jongens. Naast het verzorgen van uitvaarten ben ik onder andere werkzaam in de zorg. Zorgen voor, in welke vorm dan ook, is mijn passie.

 

Mijn naam is Ronald, ik ben geboren op 23 december 1965, opgegroeid in Uithoorn en woonachtig in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd met Alies en trotse vader van 2 kinderen. Naast het verzorgen van uitvaarten houd ik me onder andere bezig met het restaureren van ons oude Stoomtramstation in Egmond aan Zee.

 

Beide zijn wij ruim 25 jaar werkzaam als uitvaartverzorgers bij verschillende uitvaartondernemingen in onder andere Hoofddorp en Uithoorn. Aangezien onze ideeën en gedachten met betrekking tot het verzorgen van uitvaarten niet overeenkwamen met de visie van de verschillende uitvaartondernemingen hebben wij in 2007 besloten een eigen onderneming te starten onder de naam Devotio (met toewijding) uitvaartverzorging.

 

Onze visie:

Uitvaartverzorging is een vertaling en invulling van vaak zeer uiteenlopende gevoelens en wensen die niet aan beperkingen onderhevig mogen zijn. Wij stellen u daarom ruimschoots in de gelegenheid uw gevoelens en wensen naar ons uit te spreken om dit vervolgens "samen met u" goed voorbereid om te zetten in een persoonlijk afscheid.